Behandlingsbasen.dk er en portal for behandlere indenfor alle kategorier af alternativ og helhedsorienteret behandling.

Der findes forskellige søgesider indenfor behandling i danmark, men behandlingsbasen samler den bredeste vifte af behandlere som anerkender sammenhængen mellem kroppen og sindet, og giver mulighed for at du kan finde flere forskellige behandlingsformer og behandlere, som specialiserer sig indenfor netop dit problem. Vi kræver af vores behandlere, at de er uddannede indenfor deres område og kan dokumentere dette.

Mange af behandlere er små enkeltmadsvirksomheder eller klinikfællesskaber og det kan være svært at sammenligne og skelne behandlerne og behandlingsformerne fra hinanden – Behandlingsbasen.dk giver brugerne mulighed for at søge og sammenligne behandlere udfra en række kriterier, som f.eks. beliggenhed, uddannelse og specialer – hos Behandlingsbasen.dk får behandlerne mulighed for at præsentere sig udførligt overfor tusindvis af søgende brugere, som til gengæld kan få konkret viden om hver enkelt behandler og kontakte den bedste behandler for dem.

Behandlingsbasen.dk er en søgeportal og alene formidler af den enkelte behandler – vi tager os ikke betalt for kontaktoplysninger og blander os ikke i kontakten mellem behandler og klient.

Det er gratis for brugere at søge og kontakte behandlere via Behandlingsbasen.dk.

Behandlere betaler 75kr/md for at have en profil på Behandlingsbasen.dk og får hermed profil, reklame, marketing og øget troværdighed på et tit uoverskueligt marked. Vi assisterer gerne med at formulere og oprette din profil, så den rammer præcist din målgruppe.

Behandlingsbasen.dk er grundlagt og drevet af firmaet Lovetrust, CVR 33927088 og bliver i det daglige drevet af en lille flok dedikerede medarbejdere som altid er klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig, hvad enten du er bruger eller behandler. Skriv gerne til kontakt@behandlingsbasen.dk så svarer vi hurtigst muligt tilbage!